- nottoday -

/ DRÖMMAR /
 
 
Fastnade på Pinterest förut och drömde mig bort bland fina lägenheter och inredning.
 
Jahapp, så var man sjuk då. Kände mig dålig redan i fredags och var rätt säker på att febern kom smygandes, tusan också. Jag fick facit i hand när jag vaknade upp lördag morgon, då rösten i princip vart borta. Pallrade mig till jobbet men fick åka hem vid 17, då jag inte kunde prata med kunder haha. Har alltså sedan igår eftermiddag varit sängliggandes här hemma. 
 
Målet är att verkligen vara frisk till och med torsdag, då jag ska gå på KENTs spelning på Skandinavium! Längtar något så otroligt!! Nu ska jag sätta på "Love Actually" och äta glass med nyponsoppa, mumma.
 
Hoppas ni hade en fin helg!
 
 
WEEKEND VIBES
 
 
After work med Elin i fredags!
 
Ja, så var ännu en helg förbi! Tiden rusar iväg för tillfället. Som ni ser så började helgen mycket bra med en mysfika AW med Elinpelin på Da Matteo. Vi satt och njöt av den här sommarvärmen, som härjat hela september näst intill.
 
Lördag var det dags för jobb mellan 11-15, vilket var lagom då jag direkt efter det skulle hem till Agnes och möta upp tjejerna för fördrink innnan nollningsfinmiddagen. Middagen var väl lite si sådär, kände vi nog alla, så redan vid 10-tiden åkte vi hem till Agnes igen för att mellanlanda innan vi drog till stan. Jag hade verkligen en rolig kväll, och har mina kära klassisar att tacka för det!
 
Söndag spenderade jag och Wille till största del i soffan och kollade på film. Mötte sedan upp Magda vid halv 6 tiden för att åka hem till Elin och käka bakispizza. Det var behövligt för oss alla haha! 
 
Med andra ord en fullspäckad helg med härliga människor! Nu gör jag sista veckan på vår första kurs på Universitetet, och det ska bli härligt när dom där 7,5 första hp:na är klara nästa måndag. Det har varit en mycket lärorik uppstart, och jag ser fram emot kommande kurser. 
 
Puss puss.
// STUDY //
 
 
Här sitter jag nu på Condeco och pluggar vetenskapsteori.
 
Imorse träffades Frida, Nellie, Elin, Agnes och jag i skolan för att gå igenom det sista inför tentan imorgon. Det blir så mycket lättare och roligare när man är några som kan plugga tillsammans! Jag tror vi alla har koll på det mesta, nu ska jag bara gå igenom allt en sista gång, sen får det vara nog haha. Det här är ju ändå vår första universitetstenta, tur ämnet är roligt. 
 
Ska snart iväg och handla lite också, och sedan ge mig ut på en löprunda. Vädret är ju helt fantastiskt, sommarvärme i mitten på setemper, det gillas starkt. I helgen blir det full rulle då jag på lördag dels jobbar, och direkt efter det ska jag iväg på finsittning med tjejerna + 200 isch till som är nollor på pedagogen. Det ska verkligen blir superkul!
 
Puss.