- nottoday -

LONDON BABY
 
 
 
 
Några godbitar från vår personalresa med BR till London.
 
Wow vilka intensiva två veckor detta har varit! Plugg, plugg, plugg kan sammanfatta det mest haha. Tur jag går världens bästa inriktning! Förra veckan hann jag även med lite andra roligheter, då vår efterlängtade personalresa med BR äntligen blev av. Vi var i London i tre dagar, kantade av shopping, mat, mer shopping och trevligt umgänge.
 
London bjöd på kanonväder, +25 grader och sol, högsommar! Sist jag var i London, när jag gick i 1:an på gymnasiet, så var vädret exakt likadant. Jag har med andra ord ingen uppfattning om att London är grått och regnigt haha. Som sagt så blev det en hel del shopping och jag fick bland annat med mig ett par nya adidas sneakers samt två par jeans från Topshop. Just jeansen har jag jagat efter länge, då Topshop (som inte finns i Sverige..) är den enda klädkedjan som gör jeans med längden 29, som passar mig perfekt! 
 
Den här veckan har fokus än så länge legat på plugg, och att få in inlämningar i tid. Hjälp vad jag lärt mig mycktet på så kort tid på Universitetet! Älskar det! Det är klart att det känns lite kämpigt och svårt än så länge, då man inte kommit in i sin studieteknik än, men det ger sig. Om jag redan tycker det är såååå kul att plugga, så tror jag att det bara kommer bli bättre och bättre! Har lärt känna supergoa människor i min klass, som absolut kommer förgylla studietiden. Det är verkligen roligt att plugga med några som man delar så mycket gemensamma intressen med. 
 
Igår var jag även på höstens första Zumbapass, som gav mig rikligt med energi. Träning rensar verkligen huvudet från alla röriga tankar! Jag har ett bra tag funderat kring att vilja bli instruktör i Zumba, något som jag ska ta tag i till våren tänker jag. Att kombinera träning och dans i sådan form är verkligen något jag tycker brinner för!
 
Nu kommer snart Wille hem och vi ska slänga ihop lite middag. Skickade precis in kvällens inlämning, skön känsla! Man får sätta lite "pluggstopp" på sig själv. Ska nog mysa ner mig i soffan sen framför en film när Wille är och tränar fotboll.
 
Puss och kyss på er. 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress