- nottoday -

WEEKEND VIBES
 
 
After work med Elin i fredags!
 
Ja, så var ännu en helg förbi! Tiden rusar iväg för tillfället. Som ni ser så började helgen mycket bra med en mysfika AW med Elinpelin på Da Matteo. Vi satt och njöt av den här sommarvärmen, som härjat hela september näst intill.
 
Lördag var det dags för jobb mellan 11-15, vilket var lagom då jag direkt efter det skulle hem till Agnes och möta upp tjejerna för fördrink innnan nollningsfinmiddagen. Middagen var väl lite si sådär, kände vi nog alla, så redan vid 10-tiden åkte vi hem till Agnes igen för att mellanlanda innan vi drog till stan. Jag hade verkligen en rolig kväll, och har mina kära klassisar att tacka för det!
 
Söndag spenderade jag och Wille till största del i soffan och kollade på film. Mötte sedan upp Magda vid halv 6 tiden för att åka hem till Elin och käka bakispizza. Det var behövligt för oss alla haha! 
 
Med andra ord en fullspäckad helg med härliga människor! Nu gör jag sista veckan på vår första kurs på Universitetet, och det ska bli härligt när dom där 7,5 första hp:na är klara nästa måndag. Det har varit en mycket lärorik uppstart, och jag ser fram emot kommande kurser. 
 
Puss puss.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress