- nottoday -

SUN IS OUT
 
Idag firade vi avklarad tenta i biomekanik med en solig lunch på uteservering här i stan! Känslan av att ha klarat av kursen är grymt go. Som grädde på moset dök vårvädret upp lägligt och gav oss lite mer lyckorus än vad vi redan hade. Sedan strosade jag, Nellie och Elin bara runt på stan lite planlöst, precis som det ska vara när man får lite ledighet. 
 
Nu sitter jag hemma och ska göra lite sådana där måsten som att plocka ner tvätt och betala räkningar. Ska även packa inför Valborghelgen som Wille och jag ska spendera i deras sommarhus utanför Stockholm. Bra grejer! Ikväll ska vi till Chalmers för lite öltälthäng med mera. 
 
Ciao ciao!
GREY
 
Vaknade upp bredvid min bättre hälft idag, eftersom han kom hem från Budapest igår kväll. Mysmysmys. Wille och resten av gänget åkte med Chalmers på en resa till Budapest över helgen, en resa de sett fram emot länge! Att man inte går på Chalmers alltså...känner jag ibland haha. Själv har jag aldrig varit i Budapest, så att få se alla vackra bilder från resan var väldigt kul! Wille kom hem runt 11 igårkväll och tills dess hade jag fixat nybakade scones och te som kvällsfika. 
 
Idag känner mig lite krasslig, det blir plugg hemma i myskläder. Köpte ett par gråa adidastajts i helgen, och som bilden visar kommer jag nog gå runt hela dagen haha. Tentan är imorgon, så nu blir det finslip på mattekunskaperna! 
 
Kyss. 
DA MATTEO
 
 
En pluggstund på Da Matteo i veckan med Nellie.
 
Nu går jag in på sista veckan på min Biomekanik kurs! Woho! Det har varit en rätt kämpig kurs överlag, eftersom matte inte är en av mina starka sidor. Elin, Nellie, Agnes och jag har även sysslat med ett gruppprojekt paralellt med att vi pluggat räkneuppgifterna vilket har varit ett skönt break i räknandet. Agnes har grymt bra tålamod med oss andra som inte är lika haj på mattedelen, och vi får sån fin hjälp med att förstå vad det är vi räknar på haha. Inte alltid den lättaste uppgiften. 
 
Nu har jag precis käkat frulle och ska sätta mig och räkna en sväng. Tentan är på onsdag, så det är slutspurt. Börjar jobba klockan 13, så har förmiddagen ledig. 
 
Puss och kyss.