- nottoday -

HOMETOWN
 
 
 
 
Denna påskstämning fick jag när jag åkte hem till Karlstad förra helgen. Möttes av en decimeter snö och minusgrader, och det kändes som att man var tillbaka i Januari igen. Men det var ändå mysigt att ha påskhelgen hemma! Förra året jobbade jag hela påsken, men nu var det ledighet istället.
 
Jag kom till Karlstad på långfredagen med mamma och pappa, då dom hade varit i Göteborg och hälsat på några familjevänner! Det är alltid lyx att få åka bil hem! Direkt när jag kom hem så drog jag hem till Micke för årets "Bunnyparty" haha. Det var uppstyrda lekar hela natten och vissa kostymer borde ha fått pris. Riktigt kul att få träffa alla som var där!
 
Lördag blev en lugn dag med god mat och mys med familjen. Även fast det var snö, så var vädret soligt och fint. Det var skönt att på gå på lite påsklov över helgen. Söndag morgon blev jag  bjuden på en lyxig brunch av Hilja. Agnes var även med, och jag hade nog inte träffat varken Hilja eller Agnes på nästan två år. Det kändes smått overkligt att få sitta och käka frulle och bara catha up! Riktig guldkant på påskhelgen var det!
 
Söndag var det kalkonmiddag med familjen och farmor och farfar. Man blir så bortskämd med god mat när man kommer hem såhär. Under eftermiddagne jäste alla i soffan med matkoma och bara tog det lugnt.
 
Puss.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress