- nottoday -

MILNA
 
Denna utsikt hade vi från vårt lägenhetsrum i Milna. Vi trodde knappt det var sant när vi gick in i rummet första gången och kikade ut. Vi hyrde rummet via AirBnB, vilket vi är så glada över att vi valde! Vår värd var supersnäll och rummet slog alla förväntningar vi hade, och mycket mer prisvärt än hotell! I horisonten kan man urskilja en ö på fotot här åvan, det är ön Vis, som vi åkte till efter att vi hade varit på Hvar. De 3 dagarna vi fick i Milna hade vi lätt kunnat utöka kände vi. Men vi hade ju bara en vecka på oss att resa runt, och ville hinna så mycket som möjligt av Kroatiens skärgård. Då vet vi istället med oss att Milna kommer vi garanterat tillbaka till!
 
Precis nedanför lägenhetshuset vi bodde i kunde man klättra ner på stenarna vid havet och ta ett dopp varje morgon. Att starta dagen på det sättet är oslagbart, för att sedan äta frulle på balkongen. Ibland undrar jag varför vi inte bor vid medelhavet haha. Men om Wille har nått och säga om den saken skulle vi även behöva på nära en skidort. Hmm det går säkert att lösa hehe!
CROATIA
 
Hey! Long time no see! Njuter min semester deluxe så jag har bortprioriterat att skriva några rader här. Så skönt att vara utan dator och diverse skärmar, lägger mig hellre just nu och läser en bok. Men tänkte ändå slänga in några inlägg och bilder från vår resa till Kroatien. Första stoppet var ön Hvar, där vi bodde i en liten stad som heter Milna i tre dagar. 
 
Jag har verkligen gått och förälskat mig i den Kroatiska naturen, titta bara på dessa vikar liksom! Staden, eller byn, vi bodde i hade en restauranggata med uteserveringar precis vid vattenkanten. Där blev det middagar med vin och god mat tills det blev mörkt och vi kunde kolla på stjärnor. Fantastiskt! Annars promenerade vi en heeeel del på ön, mellan Milna och staden Hvar. Varmt skulle jag beskriva det haha, men vi fick se så mycket vackert!