- nottoday -

B L U E
 
 
En del av dagens gofrulle; bär, banan och soygurt!
 
Ja, jag är fortfarande i min lilla sjukbubbla. Segt! Har spenderat hela morgonen i soffan med Wille och kollat på skidor. Det är vila vila vila som gäller! Vill inte hosta ihjäl mig på jobbet imorgon haha.
 
Ni ser också lite av vårt fina nylagda golv på bilden! Det är vitlaserad ek (tror jag?), i alla fall så är det en färg vi är supernöjda med! Den passar lägenheten bra, eftersom alla väggar är vitmålade. Det blir ett så fint ljus här inne!
 
Hoppas ni får en mysig lördag i solen!
PROGRESS
 
 
Som ni kanske ser håller jag på att ändra utseénde på bloggen! Den är under progress, så ha tålamod om det ser lite konstigt ut haha! (Btw, på bilden ser ni lite av mina favvostövlar atm, grå och så fina!)
 
Xoxo.
 
 
STHLM
 
 
 
Det har varit en helt underbar helg i Stockholm!
 
I måndags eftermiddag kom jag och Wille hem efter att ha spenderat helgen i huvudstaden. Sicket litet superlov! Jag hade precis gjort klart en kurs i skolan och fick därmed några dagar ledigt innan vi nu körde igång med den nya kursen, så passade på att skapa ett litet lov. Målet med resan var egentligen att Johanna, Sebastian och jag skulle gå på The Weeknd i Globen på fredagen! Men jag hann med mycket annat också, vilket var väldigt roligt.
 
Vi kom till Stockholm i torsdags och spenderade kvällen med Willes mamma och pappa. Vi blev bjudna på lyxmiddag med pasta i saffranssås med pilgrimsmusslor och räkor...inget man äter varje torsdag haha! På fredag förmiddag hade jag tid för att klippa och färga håret hos Johanna (as per usual hehe). Johanna slutade jobbet vid 13 när hon var färdig med min klippning, och då kunde vi bara chilla i stan och vänta på att Sebban skulle komma med tåget. Och vädret har varit fantastiskt hela helgen! 
 
The Weeknds konsert började med förband vid 19, och så gick han på vid 21. Allt var verkligen över förväntan och jag har längtat i fleeeera år efter att få se honom live. De bästa låtarna var hans lite äldre, liten nostalgitripp. Showen var helt otrolig! Nästa gång han kommer till Sverige ska vi försöka få ståplats!
 
På lördagen tog jag och Sebastian sovmorgon, då Johanna jobbade fram till 15. Vi åkte in till stan runt lunch och shoppade lite, lite fika hanns även med såklart. Sedan mötte vi upp Johanna och strosade runt i gamla stan innan Sebastians tåg gick vid 6-tiden. Jag och Johanna spenderade sedan kvällen i soffan med Sushi, chips och dipp framför mello. Mysfaktor 10/10. 
 
I söndags åkte jag hem till Wille och hans familj igen och umgicks hela dagen. Wille blev sjuk på fredagen, så han gjorde tyvärr inte många knop under dagarna haha. Vi fick ta det lugnt helt enkelt!
 
Som ett brev på posten har jag nu lyckats få feber, lagom tills att Wille blivit frisk. Den var nästan given...suck! Vill vända detta innan febern blir värre så ska krypa ner i soffan resten av kvällen. 
 
 
Puss puss.