- nottoday -

1 månad
 
 
Ja nu var den 1 månad sedan den hände något här, hjälp vad fort det går! Jag hade planer på en årsresumé såg jag, men det dök aldrig upp något haha. Från och med mitten på januari till typ nu har jag och Wille grejat 24/7 med vår flytt som tog så mycket mer tid än vad man trodde. MEN så värt! Nu är vi äntligen hyffsat iordning i nya lägenheten. Basically, är det verkligen flytten som gjort mig så upptagen. 
 
Men annars då? Vad har hänt runt omkring den här hektiska starten på året? Jo, jag blev godkänd på min Anatomitenta!!! DET var nog det gladaste jag någonsin blivit för ett G haha! Sicken jäkla seger. Jag och Nellie satt i skolan när tentaresultaten lades upp på vår studentportal, och jag tror pulsen rusade från 80-200 på 0,2 sekunder. Man insåg inte för än resultaten kom upp hur spänd man har varit över det. Nu har jag läst en ny kurs om hållbar utveckling kopplat till fysisk aktivitet ett tag, vilken är en rejäl omställning från Anatomin. 
 
Förutom en massa plugg, har jag och Wille tagit tillvara på de få soltimmar vi fått i Göteborg. På bilden här uppe ser ni en härlig promenad på Saltholmen. Jag glömmer ibland att vi bor vid havet, eftersom man alltid är inne i stan. Det ska det bli ändring på i sommar!
 
 
Här ser ni en liten tjuvkik på lägenheten innan vi började flytta in och lägga golv. Plastmattan som låg där var gräslig som tusan, inte något man vill gå barfota på hehe. Så vi körde en megavända till IKEA och shoppade lite allt möjligt, inklusive ett laminatgolv som vi la helt själva faktiskt. Det är vi stolta över! Det lyfte verkligen hela lägenheten. Just takhöjden och att den är helt vitmålad är också något som är skönt, det finns så mycket potential! Mest glada är vi nog över att äntligen ha ugn och stor frys haha (vuxenoäng!?), något som ingen av oss haft tidigare i våra små krypin-lägenheter. Detta känns som ett hem! 
 
 
 
 
 
Nu i helgen bröt vi även ut oss från vardagen i Göteborg och åkte till Värmland i några dagar. Det var verkligen skönt att få ladda batterierna lite (även fast vi höll igång och hann med tusen grejer). På fredagen träffade vi Willes kompis Sebbe från Stockholm som nu bor och pluggar på KAU, sjukt sammanträffande! Vi åt middag tillsammans och sedan gick vi ut på Nöjjes. Riktigt bra kväll, förutom att det blev en tequila för mycket för mig hehe...
 
I lördags åkte vi på släktkalas, då min kusin Jacob har fyllt 25! 25 liksom, det känns smått otroligt att vi "små" kusiner som vuxit upp ihop alla är mellan 19-25 års ålder.  Middagen var supermysig och vi var ett förvånansvärt stort gäng i släkten som fick ihop våra scheman så att vi kunde ses i Värmland. Det var extra kul att ha med Wille också!
 
Under söndagen passade vi på att svänga förbi Micke och Line som precis flytttat in i en superfin lägenhet på Norrstrand. Det är verkligen kul att se hur folk ordnar med lägenheter och boende såhär när vi alla är äldre och det gått några år sedan gymnasiet. Deras lägenhet var verkligen sjukt fint, och hade en balkong som nog var större än mitt och Willes sovrum haha!
 
Nu är vi tillbaka i Gbg igen, och veckan startas med plugg, plugg och plugg. Jag har en slutinlämning på en uppsats nästa vecka, och är jag klar med den i tid, får jag lite lov innan nästa kurs drar igång. Så det tänker jag allt se till att lyckas med! Nu ska jag snart åka till Elin och hänga lite innan jag går och tränar Zumba ikväll.
 
Får se om det dyker upp lite fler inlägg här nu när flytten lugnat ner sig!
 
Pöss på er. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress