- nottoday -

MORGON
 
 
En lugn söndagsmorgon i soffan behövs denna dag!
 
Woah, jag är verkligen lite mentalt slutkörd efter denna tentavecka. Något som märkts i att jag glömt bort de enklaste vardagsgrejerna och endast haft latinska namn på ben och muskler snurrandes i huvudet. I onsdags kom jag på mig själv att konstant tänka på ett latinskt namn på någon kroppsdel, när jag inte egentligen behövde gå och tänka på det. Det fanns liksom ingen tystnad i tankarna, utan hjärnan surrade och surrade haha. Skönt är det nu att tentorna är gjorda och nästa steg är att vänta på resultatet, iiihhp. 
 
Kursen Anatomi som vi läst över jul har verkligen varit väldigt lärorik, då just kroppens anatomi och funktion är något som jag upptäckte intresserar mig mer än jag trodde. Så kul! Nästa kurs drar igång på måndag, taggar inför nya tag!
 
Just nu sitter jag i soffan hemma och ser på nyhetsmorgon och äter frulle. Äggmacka och smoothie, bra grejer det. Jobbade igår och ska även jobba idag, fast bara mellan 13-16.30. Tänker ta en liten förmiddagsprommis i janurarisolen innan jag gör mig iordning. Vädret är på topp, klarblå himmel och sol!
 
Funderar på att göra en årsresumé någon dag, så som jag gjort tidigare år? Skulle ni vilja läsa en sådan?.
 
Pöss.
JULDAGARNA
 
 
Här har det inte uppdaterats så mycket de senaste veckorna runt jul haha. Jag har haft underbara julveckor hemma, och hunnit njuta lite ledighet trots att jag nu är mitt uppe i tentaveckor. Jag flängde en hel del Göteborg - Karlstad under veckorna. Jag skulle jobba på julafton samt även 26e och 27e, så passade på att fira lite jul med familjen extra veckan innan självaste julafton. Det var sååå välbehövligt! Som ni kan se på bilden blev det ändå en hel del julmat hehe.
 
 
Så här charmiga var jag och Madde den 24e på jobbet! Det gäller att skapa julstämning även fast vi fick fira i butiken! Jag åkte tillbaka till Karlstad direkt när jag hade slutat på julafton, så det var julfirande med BR, sedan med SJ och sist men inte minst med la familia!
 
 
Traditionsenlig kalkonmiddag, mamma lagade världens grymmaste kalkon som ni ser! Wow liksom, ingen studentmat det där inte haha. Man blir så ompysslad när man kommer hem.
 
 
Här poserar Sebastian och Selma för mig, som så många gånger förut! Det var helt underbart väder den dagen när vi promenerade på Örsholmen, riktigt fin värmländsk dag. Blåste gjorde det inte heller någonting, vilket var trevligt eftersom man är van vid västkustens piskande vindar haha. 
 
Jag åkte tillbaka till hemmet i Gbg den 25e på kvällen och taggade inför lite jobb i mellandagarna! Wille kom hem till Göteborg igen kvällen den 27e, efter två veckor isär så pussade jag nog ihjäl honom. Så det ska vara!
 
Kyss på er.