- nottoday -

JULDAGARNA
 
 
Här har det inte uppdaterats så mycket de senaste veckorna runt jul haha. Jag har haft underbara julveckor hemma, och hunnit njuta lite ledighet trots att jag nu är mitt uppe i tentaveckor. Jag flängde en hel del Göteborg - Karlstad under veckorna. Jag skulle jobba på julafton samt även 26e och 27e, så passade på att fira lite jul med familjen extra veckan innan självaste julafton. Det var sååå välbehövligt! Som ni kan se på bilden blev det ändå en hel del julmat hehe.
 
 
Så här charmiga var jag och Madde den 24e på jobbet! Det gäller att skapa julstämning även fast vi fick fira i butiken! Jag åkte tillbaka till Karlstad direkt när jag hade slutat på julafton, så det var julfirande med BR, sedan med SJ och sist men inte minst med la familia!
 
 
Traditionsenlig kalkonmiddag, mamma lagade världens grymmaste kalkon som ni ser! Wow liksom, ingen studentmat det där inte haha. Man blir så ompysslad när man kommer hem.
 
 
Här poserar Sebastian och Selma för mig, som så många gånger förut! Det var helt underbart väder den dagen när vi promenerade på Örsholmen, riktigt fin värmländsk dag. Blåste gjorde det inte heller någonting, vilket var trevligt eftersom man är van vid västkustens piskande vindar haha. 
 
Jag åkte tillbaka till hemmet i Gbg den 25e på kvällen och taggade inför lite jobb i mellandagarna! Wille kom hem till Göteborg igen kvällen den 27e, efter två veckor isär så pussade jag nog ihjäl honom. Så det ska vara!
 
Kyss på er. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress