- nottoday -

MORGON
 
 
En lugn söndagsmorgon i soffan behövs denna dag!
 
Woah, jag är verkligen lite mentalt slutkörd efter denna tentavecka. Något som märkts i att jag glömt bort de enklaste vardagsgrejerna och endast haft latinska namn på ben och muskler snurrandes i huvudet. I onsdags kom jag på mig själv att konstant tänka på ett latinskt namn på någon kroppsdel, när jag inte egentligen behövde gå och tänka på det. Det fanns liksom ingen tystnad i tankarna, utan hjärnan surrade och surrade haha. Skönt är det nu att tentorna är gjorda och nästa steg är att vänta på resultatet, iiihhp. 
 
Kursen Anatomi som vi läst över jul har verkligen varit väldigt lärorik, då just kroppens anatomi och funktion är något som jag upptäckte intresserar mig mer än jag trodde. Så kul! Nästa kurs drar igång på måndag, taggar inför nya tag!
 
Just nu sitter jag i soffan hemma och ser på nyhetsmorgon och äter frulle. Äggmacka och smoothie, bra grejer det. Jobbade igår och ska även jobba idag, fast bara mellan 13-16.30. Tänker ta en liten förmiddagsprommis i janurarisolen innan jag gör mig iordning. Vädret är på topp, klarblå himmel och sol!
 
Funderar på att göra en årsresumé någon dag, så som jag gjort tidigare år? Skulle ni vilja läsa en sådan?.
 
Pöss.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress