- nottoday -

EARLY BIRD
 
Så här fint var det vid hållplatsen igår morse strax efter 07 när jag väntade på spårvagnen, det här ljuset på sommaren är underbart.
 
Nu känner jag att jag börjar komma in i sommarens rutiner med jobbet. Jobbade 8-18 igår, och fick till och med de två första timmarna på jobbet själv. Det kan vara ganska skönt att jobba innan öppning själv och få tid till städning av butiken och sådant där småpyssel som man bara måste få gjort ibland. Det kommer kännas ovant i höst att inte jobba varannan helg på BR, jag har ju varit inom företaget i 5-6 år. Snacka om att tiden går snabbt haha! Men men, har massa annat roligt på schemat inför hösten jobbmässigt, som ni snart ska få reda på! Hoho!
 
Idag är jag ledig, och vädret ser okej ut nu när jag kollar ut, men det slår nog inte helgens 25+ (fick njuta av det på lunchrasterna i alla fall). Har lite planer under dagen, bland annat ett roligt möte som har med höstens planer att göra! Ska även möta upp Wille när han slutar jobbet så ska vi ta en sväng på stan. Midsommar är ju runt hörnet, så vi ska kolla efter en skjorta till honom. Jag har alltid tyckt att det är kul att kolla killkläder på stan! Min klänning jag ska ha på mig kan jag faktiskt lägga upp bild på här snart, den är svart faktiskt, bara för att gå emot att man "måste" ha vitt på sig haha. Kul att inte klä sig som normerna! 
 
Ciao!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress