- nottoday -

MIDSOMMAR
 
Där fick ni se några riktiga godbitar till bilder från midsommar i de småländska skogarna!
 
Sicken panghelg det har varit! Att fira midsommar i Småland med världens härligaste gäng var en riktig höjdpunkt på denna sommaren so far. Vi smygstartade redan firandet i torsdags då vi stannade en natt i Gislaved hos Una och körde pizzakväll och uppladdning. Alla fick dra lite storys om hur sommarjobben har startat och berätta om kommande planer för sommaren och året. Eftersom många ska ta sabbatsår och resa iväg eller bara jobba kommer vi vara splittrade i gänget, det gjorde det ännu roligare att samlas för en midsommarweekend.
 
På fredagen kom vi hem till Jossan vid 12 och startade direkt med kransflätning och med att bygga midsommarstång. Huset var helt otroligt fint, och vi var så bortskämda som fick låna det över helgen. Midsommarlunchen käkades i det inglasade utehuset (eller groggkuvösen så även kallat). Trots lite regnskurar under dagen så klarade vi oss bättre än förväntat. Det kändes ju som att vi satt utomhus!
 
Lördagens planerade brunch blev runt kl 2-3 eftersom vi nog inte kom i säng för än 6 på morgonen haha, precis så som det ska vara på midsommar. Det blev även ett klassiskt nattdopp på småtimmarna! Men lördagen blev hur lugn som helst med lite fotboll, kubb och krocketspel. Solen visade sig mer än vi trott så vi kunde ligga och götta oss i solen en bra stund på eftermiddagen.
 
Vi kom tillbaka till Göteborg igår förmiddag, fortfarande rätt slitna sedan helgen. Men jag och Wille käkade lunch och drog sedan till gymmet för att träna en stund. Jag tog chansen att öva på mitt Zumbapass som jag ska hålla på Fysiken imorgon eftermiddag! Justja, har jag nämnt det här? Att jag fått jobb på Fysiken som Zumbainstruktör!? Jo men så är det! Hoho! Så i sommar och i höst hittar ni mig där! Är så lycklig över att få chansen att bli en del av Fysikens instruktörsteam. Så häftigt att få utvecklas där!
 
Nu har jag precis ätit en sen middag efter att ha jobbat 11-20. Har varit intsängd nere på lagret hela dagen och inventerat, så kommer drömma om siffror inatt haha.. Ska ta mig en skål glass nu tror jag och öppna fönsret och lyssna på Coldplay som spelar på Ullevi. Fin lyx att få den livemusiken i lägenheten!
 
Puss och kyss!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress