- nottoday -

MAIN CITY
 
 
Danshelg i huvudstaden, woah vilka dagar!
 
Kom till Stockholm i torsdags kväll, och då hade redan Johanna och Chris handlad mat och matsäck till mig inför mina dagar där dom små sötnötarna. Kände mig bortskämd! Lyxigt att få bo hos dom över helgen, jag känner mig typ hemma ute på Värmdö haha. 
 
Var mer nervös inför Zumbainstruktörutbildningen än jag trodde att jag skulle vara. Men när man vill något riktigt mycket är det väl så man känner! Första dagen var väldigt intensiv och det var otroligt kul att få ett bättre grepp på hela Zumba konceptet och träningsformen kopplat till fysiologiska faktorer. Precis det jag pluggar i skolan liksom haha! Drömmigt! På fredag kväll var det säsongsstart för Let's Dance på TV4, ett program som jag såklart älskar haha, så det blev Sushi och fredagsmys.
 
Lördagen blev dans, dans och mer dans! Reggaeton var den sista dansen vi gick igenom av Zumbas grunddanser, vilket också var tur för det är den mest energikrävande och jobbigaste danstekniken av alla. De övriga tre danserna som är grunden i Zumba fitness är Salsa, Cumbia och Merengue! Störst utmaning är nog just Reggaeton och Merengue för mig, men det är bara träna. Just reggaeton är ju den roligaste dansen också hehe, mycket för den härliga musiktakten och för att den är jobbigast. 
 
Känns otroligt att jag efter denna fullspäckade helg kan kalla mig Zumba Fitness Instruktör! Wha overkligt! Nu ska jag börja sätta ihop mitt pass och snart förhoppningsvis kunna berätta vart jag kommer jobba och hålla i pass. Som sagt, känns overkligt men så otroligt kul! Jag har stått framför spegeln och dansat till Shakiras latinamerikanska låtar från att jag var 6 år gammal, och att detta nu är en träningsform som jag kan leda är beyond coolt.
 
Jag hade träningsvärk i muskler jag inte ens trodde fanns på lördagkvällen, så det blev Mellomys som återhämtning! Åkte inte hem till Gbg för än söndag förmiddag, det var skönt att få en hel natts lugn sömn när utbildningen var över, istället för att flänga hem på kvällen/natten. 
 
Jag är med andra ord överlycklig över hur bra helgen i Stockholm gick och stolt över att jag äntligen tog tag i min dröm att bli instruktör i denna underbara träningsform!
 
Shake, shake, shake. 
 
 
 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress