- nottoday -

TBW
 
Throw back Wednesday till mysiga fik på Rivieran med Wille i somras, skulle göra vad som helst för den nutellatoasten idag.
 
Gah, det är farligt att scrolla igenom gamla bilder från i somras. Hamnade bland bilderna från min och Willes Frankrikeresa, och nu vill jag ha espressos, nutellatoast och ett dopp i medelhavet. Men naj, nu bestämde sig Gbg för snöstorm istället, mhmmm vad roligt.
 
Avslutade precis kvällens fysiologiplugg, och tentan om två veckor känns rätt onåbar just nu...Bara att kämpa vidare, jag minns ju hur körd jag kände mig med Anatomin, och det gick ju faktiskt väldigt bra! Jag har lärt mig så otroligt mycket om kroppen kopplat till träning de senaste veckorna, vilket är sjukt kul! Tänk att jag ska jobba med detta i framtiden! Weho!
 
Imorgon åker jag till Stockholm i några dagar, det känns som jag flänger till huvudstaden hela tiden haha! MEN just denna helg är det för att jag ska gå en kurs för att bli ZUMBALEDARE! Hur jäkla kul!?!? Jag är enormt peppad, eftersom dans och zumba som träningsform är det roligaste jag vet. Och nu är det min tur att förhoppningsvis få sprida det vidare och leda träningsgrupper. Bonusen att få bo hos Johanna i Sthlm samtidigt är ju bara mer än bra också!
 
Puss. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress