- nottoday -

YEAR 1
 
Det är mycket firande nu, för igår gjorde jag den sista tentan för år 1 i min utbildning! Tänk att vi redan pluggat ett år? Svårt att greppa hur fort tiden har gått. I alla fall så firade Nellie, Elin, Agnes och jag tenta och min födelsedag med en lunch på Vapiano. Blev bjuden av tjejerna, så himla goa! Eftersom vi kände att "nä vi måste fira lite mer", mötte jag upp Nellie, Agnes och Jonte på kvällen. Vi satte oss på Tacos & Tequila på Tredje lång och göttade oss. Det ska bli kul att hänga i sommar utan att ha massa plugg liggandes på våra axlar haha. 
 
Så idag är min första "sommarlovsdag"! Det jag verkligen gillar med att plugga igen, är den där känslan under våren att sommaren kommer krypandes, och den där första dagen när man kan sitta ute på lunchrasten. Jag har verkligen fått njuta av den här våren känner jag. Jag börjar jobba på BR om 1 och 1/2 vecka, men har lite roliga småplaner fram tills dess. Idag kommer även Elin (min "gamla" Elin, eller Elin från Karlstad haha) hit hem för att bo hos oss i två nätter, då hon hyr ut sin lägenhet i sommar. Vi ska gå och träna ikväll och sen bara mysa här hemma!
 
Bye bye!
 
22
 
22!!! Woho! Jag fyllde år i måndags men Wille och jag hade redan bestämt i förväg att fira på lördagen. Det var verkligen tur eftersom det var +25 grader i lördags och +15 och regn i måndags haha. Så timing is everything! Wille väckte min med frulle och nybakat bröd (med jordnötssmör, craaaavings!). Sedan åkte vi till Delsjön med massa picknick och bara låg och chillade i solen på en filt hela dagen. Megamysigt! Vi tog även årets första (kalla) dopp. 
 
När vi kom hem hade klockan redan sprungit iväg så Wille satte igång med middagen, för han skulle bjuda på hemmagjorda moulefrites! Fick en riktig utomlandsfeeling. Han är verkligen rätt grym den där killen alltså. Blev rejält bortskämd hela dagen! Efter maten strosade vi ut på stan och satte oss på ett fik. Det är ju ljust ute så länge nu, man glömmer nästan hur härligt det är på den svenska sommaren.
 
Ciao. 
 
VIETNAMES
 
Vietnamesisk torsk blev det till middag! För tillfällen min matfavorit, så lättlagad mat med mycket smak.
 
Sitter i soffan och jäser efter denna goda middag ni ser bild på här uppe. Var i skolan fram till 16 idag och pluggade inför tentan, jag och Elin fick även lite soltimmar på eftermiddagen när vi flyttade ut pluggandet på gräset utanför skolan. Besitter nu en mycket rolig pann-bränna vid hårfästet, som en vit rand eftersom håret låg för lite, haha så vackert...
 
Stack direkt till gymmet efter skolan och gick på ett Streetjazz-pass! Jag får sån enorm energi av att dansa, det är en riktig ego boost. Att kombinera styrketräning med dans är verkligen ett träningsupplägg jag trivs med. Rörligheten i dansen är något jag älskar att jobba på. Mitt nuvarade mission är att försöka öka min rörlighet i höfterna, isolerat från överkroppen, work work work!
 
Började precis kolla på serien Riverdale, eftersom jag har hört mycket bra om den. Har ni sett den? Fastnade ändå vid första avsnittet redan, så det är ju bra betyg får jag säga.
 
Ciao!