- nottoday -

ROLLIN'
 
Efter en händelserik helg så sitter jag nu i soffan här hemma och bara njuter av att göra ingenting. Det känns som att jag den senaste tiden alltid skriver "det här gjorde jag i helgen" - inlägg haha, men veckorna bara flyger förbi så och det mesta händer ju faktiskt just på helgerna. Under veckodagarna blir det plugg, träning och hemmamys. Vädret de senaste dagarna behöver jag inte ens dra en "svennebanan" kommentar om och tjata på i flera rader om hur göööött det är med sol hehe, men kort och gott har vi njutit till max.
 
I fredags hade jag inga föreläsningar, och vi tjejer i skolan fick inte ihop att ses och plugga, så jag satte mig en sväng på Condeco i solen och fick lite plugg avklarat i alla fall. Det var nästa för varmt för att ha datorn i solen till och med. Igår jobbade jag under dagen och på kvällen gick jag och Wille på CAS gala/bal ute vid röda sten! CAS är en förening på Chalmers som styr upp extremsport-aktiviteter samt många skid- och surfresor på skolan. Det var tre-rätters och live-band, riktigt bra uppstyrt måste jag säga! Vi hade verkligen en rolig kväll.
 
Idag jobbade jag bara på eftermiddagen, så vi tog långfrulle på terrassen i solen och bara njöt vädret innan dess. Imorgon börjar sista veckan innan vår tenta i skolan, så dagarna som kommer blir väl as per usual i dessa perioder plugg, plugg och plugg haha. Hade vi inte precis en tenta känns det som? Tiden går som sagt fort. Jag fyller även 22 om en vecka, man hänger ju knappt med längre. 
 
Nu ska vi snart laga käk här hemma, avokadopasta ser det ut att bli. 
 
Puss och kyss!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress