- nottoday -

VALBORG
 
Några bilder från valborgshelgen i Stockholm!
 
I torsdagskväll åkte vi upp till Stockholm för att vara i Willes föräldrars sommarhus över valborgshelgen. Men först stannade vi inne i stan på fredagen, eftersom jag och Wille skulle prova Body Flight! Det är det som ni ser på bilden längst ner, när man simulerar flygturen i ett fallskärmshopp fast i en lufttunnel. Jag gav den upplevelsen som present till Wille i vintras, men vi har inte fått till en bra helg att åka till Stockholm för att prova det för än nu! Det var en supercool upplevelse, mycket mer kul och mindre läskig än vad jag trodde. Kan verkligen rekomendera att testa!
 
Sedan åkte vi till landet på fredagkväll och stannade där till i måndags. Vädret har varit kanonbra, och alla vårfeelings kommer verkligen krypandes. Det var fullt ös hela helgen med besök från Willes syskon och syskonbarn, då gällde de att slå om till lek-mode och hoppa studdsmatta som en galning haha. Så härligt! Vi skösatte även båten, och att få åka en tur på havet i vårsol gav extra energi. Som jag gillar att åka båt! (helst snabbt också hehe).
 
Hemresan till Gbg gick dock mindre smidig då vårat tåg var 2 timmar sent, vilket betydde att vi kom hem vid 01.30...Men men, vi satt fast på Sthlm central, värre för de som fastande ute i tågen på banorna! 
 
Nu är vi tillbaka hemma och vädret har fortsatt vara outstanding! Min rödbrända näsa från båtturen får ingen återhämtningstid haha. Nu har jag även börjat på min träningslära kurs i skolan, ska bli spännande med år 1's sista kurs!
 
Kyss. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress